کد خبر: 1327693
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
استقلال بدون باخت ماند، نفت از بحران خارج شد
شیوا نوروزی


جوان آنلاین: نهمین هفته از لیگ‌برتر بسکتبال هم برگزار شد و با شروع اردوی تیم‌ملی مسابقات با تعطیلی یک‌ماهه روبه‌رو خواهد بود. تقابل حساس نفت زاگرس و استقلال در جهرم، با پیروزی سخت آبی‌های تهران به پایان رسید. در این دیدار پرحاشیه که با پرتاب بطری به سمت اعضای تیم استقلال همراه بود، شاگردان مهران شاهین‌طبع ۸۶ بر ۸۴ از سد میزبان گذشتند و با ثبت نهمین برد متوالی کماکان بدون شکست صدرنشین ماندند. محمدمهدی حیدری بهترین بازیکن این دیدار بود. نفت زاگرس نیز پس از این باخت جایگاه دوم را از دست داد و یک پله سقوط کرد. نفت آبادان در خانه رعد پدافند اصفهان با پیروزی شیرین از بحران فاصله گرفت. تیم حماد سامری ۱۰۳ بر ۸۲ حریفش را از پیش‌رو برداشت و در رده ششم جای گرفت. درخشش مایکل فریزر (۲۶ امتیاز، چهار ریباند، چهار توپ‌ربایی و کارایی ۳۰) بازیکن خارجی نفت عامل اصلی برد تیم آبادانی بود. طبیعت در تهران توانست ششمین پیروزی این فصل خود را به دست بیاورد. در این بازی میزبان ۸۶ بر ۷۵ هفتمین باخت را به مهگل تحمیل کرد. پاس با اینکه در سنندج میزبان کاله بود، اما نتوانست مقابل تیم مازندرانی مقاومت کند. نتیجه ۷۸ بر ۶۷ ششمین شکست پاس در این فصل بود و باعث شد نماینده کردستان به رده یازدهم سقوط کند. پایش‌پارت در شاهرود ۸۷ بر ۷۰ مغلوب گلنور شد تا همچنان در رتبه دوازدهم و قعر جدول جا خوش کند. دیدار شهرداری گرگان و پترونوین هم به دلیل حضور در سوپرلیگ غرب آسیا برگزار نشد. 
لیست تیم‌ملی از سوی سوتیریس مانولوپولوس اعلام شد. اردوی تیم‌ملی بزرگسالان در حالی از امروز در سالن زنده‌یاد مشحون آغاز می‌شود که تیم‌ملی دو بازی با عراق در چارچوب انتخابی جام‌جهانی در پیش دارد. سرمربی یونانی؛ ارسلان کاظمی، آرمان زنگنه، بهنام یخچالی، نوید رضایی‌فر، محمدسینا واحدی، سالار منجی، مبین شیخی، متین آقاجان‌پور، محمد امینی، مهدی جعفری، محمدمهدی رحیمی، محمدمهدی حیدری، حسن علی‌اکبری، جلال آقامیری، امیرحسین آذری، اشکان جعفری، سیدمحمد غفاری، امیرحسین طوسیان، رضا ملک‌دوست، فربد سعادت‌نیا و امین دهقان‌زاده را به اردو فرخوانده است. البته یخچالی، محمد امینی، سینا واحدی و سالار منجی به دلیل حضور در تیم‌های خارجی در مراحل بعدی به اردو اضافه خواهند شد. همچنین مبین شیخی پس از دیدار تیم شهرداری گرگان برابر ساجس لبنان به جمع ملی‌پوشان ملحق می‌شود. از بین ۲۱ بازیکن دعوت شده هشت بازیکن (کاظمی، رضایی‌فر، جعفری، رحیمی، حیدری، علی‌اکبری، جعفری و سعادت‌نیا) از تیم استقلال هستند. 
ایران و عراق در روز‌های ششم و نهم آذر در بیروت دو بار رودرروی هم قرار خواهند گرفت. همچنین تیم‌ملی بسکتبال سه نفره نیز در بازی‌های کشور‌های اسلامی به میدان می‌رود.

برچسب ها: لیگ برتر ، ورزش ، بسکتبال
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار